Vakantiewoning en zaalverhuur Beddermolen

Zaal- en domeinverhuur

VakantiewoningZaal- en domeinverhuur

Een feest, vergadering of activiteit op de planning?

De Beddermolen vormt een prachtige locatie!

Zin om een belangrijke gebeurtenis te vieren op het domein van de Beddermolen? Dat kan! De schuur, stal, tuin en binnenkoer worden verhuurd voor feesten, activiteiten, workshops of vergaderingen.

De stal heeft een capaciteit tot 50 personen. De schuur - die vanwege het erfgoedkarakter niet verwarmd is en daarom doorgaans maar gebruikt wordt tussen mei en oktober - tot 80 personen. In de tuin laten we tot 150 mensen toe. Om 22u dient je feest of activiteit te eindigen, waarna er nog opgeruimd kan worden.

 
Lees meer
Vakantiewoning en zaalverhuur Beddermolen

Wat is aanwezig?

In de stal zijn aanwezig:
- 2 toiletten
- een vaste en mobiele toog
- een koffietoestel en waterkoker
- een vaatwas, evenals een spoelbak
- 2 beperkte drankenfrigo's
- een berging
- stoelen en tafels voor een gezelschap tot 50 personen.

De schuur heeft geen meubilair. De aankleding dien je zelf te voorzien. Er is wel verlichting aanwezig. Deze mooie erfgoedruimte is niet verwarmd.

Aangezien wij geen drankenservice of catering voorzien, neem je hiervoor best contact op met een externe partij. 

Je feest of vergadering klaarzetten kan sowieso de dag zelf vanaf 9u. Afhankelijk van andere boekingen kan het eventueel de avond voordien al, maar dat kunnen we slechts enkele weken vooraf meedelen. De afbraak kan - eveneens afhankelijk van de andere reservaties - eventueel tot 9u de ochtend erop. Hier informeer je best naar bij je reservatie.

Ontvang je graag onze huurvoorwaarden? Stuur dan een mailtje naar reservatie@beddermolen.be

Vakantiewoning en zaalverhuur Beddermolen

Meer info en boekingen

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem contact op met Stichting Kempens Landschap om de mogelijkheden te bespreken! Dit kan op het nummer 0477 08 70 46, of door te mailen naar reservatie@beddermolen.be

Kom je graag eens voordien ter plaatse? Dat kan eveneens!

Is de datum die je in gedachten had niet meer beschikbaar? Dan komt dat misschien omdat de vakantiewoning dat weekend verhuurd wordt. Die twee entiteiten houden we immers liefst gescheiden. Ben je bereid het vakantiehuis bijkomend te boeken, zodat je feest toch kan doorgaan en je er kan overnachten, en is de woning nog vrij? Boek dan het vakantiehuis en neem telefonisch contact op zodat we ook de zalen bijkomend voor jou kunnen reserveren!

Vakantiewoning en zaalverhuur Beddermolen